Νικόλαος Παππάς – Σύντομη Αναδρομή

Ο Νικόλαος Παππάς του Λεωνίδα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα απασχολείται και εξειδικεύεται στον τομέα του τουρισμού με έμφαση στην Φιλοξενία και τις μεθόδους, που αυτή μπορεί να αποδίδεται καλύτερα.

Από το 1999 έως το 2003 σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πάτρας και ορίστηκε πτυχιούχος «Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων» της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων .

Το 2005 απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο, MSc. «Σχεδιασμός, Διοίκηση & Πολιτική του Τουρισμού», στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το 2010 έγινε κάτοχος πιστοποιητικού της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ως πτυχιούχος «Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας».

Από το 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει την ειδικότητα του τουρισμού, ως καθηγητής σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του και τις εξειδικεύσεις του, από το 1999, εργάζεται ακατάπαυστα σε αξιόλογες ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείας, φτάνοντας μέχρι τη θέση του Γενικού Διευθυντή σε μεγάλα και σύνθετα από άποψη υπηρεσιών, ξενοδοχεία πολυτελών κατηγοριών.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι ο ιδρυτής και διαχειριστής του οργανισμού Filoxenia – Τουριστική και Ξενοδοχειακή διαχείριση, έχοντας προσφέρει απολύτως θετικό έργο σε πλήθος καταλυμάτων όλων των κατηγοριών, καθώς επίσης και εκπαιδευτική δράση αναβαθμίζοντας σημαντικά τα στελέχη του τουρισμού και τους συνεργάτες της επιχείρησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο